Kvalitetsliv

Fjärde advent

Mitt fina ”kontor”

Så var det fjärde advent och snart är det jul. Allt känns konstigt när vi denna julen inte får vara med våra älskade barn och barnbarn, men det är som det är och vi får göra det bästa av situationen. Jag är ledig över jul och nyår så jag ska bara vila och återhämta mig från ett par fruktansvärda veckor på jobbet. Det är sagt att vi ska jobba hemifrån så långt det är möjligt och Solbacken var väldigt snäll så jag har fått låna ett av uthyrningsrummen och ställa i ordning som kontor till mig. De har stängt campingen och hyr inte ut något nu under vintern utifrån hur det ser ut just nu med smittspridning och allt. Det känns så bra med mitt lilla kontor och det är skönt att få kliva upp och ”gå till jobbet”, prövade att sitta i Humlan och det gick väl också bra förutom att min man inte visste hur han skulle bete sig. Han tassade runt som en liten mus och vågade nästan inte röra sig i bilen 🙂 jag förstår honom eftersom jag har telefontid under förmiddagarna och sitter och pratar i telefonen i stor sett hela tiden. Nej, det blev mycket bättre med mitt kontor.

Julen ska vi fira på tumanhand i Lycksele på Ansia camping. Vi tycker om den campingen och det brukar vara så mysigt när de har plogat upp en väg tvärs över Umeälven så att man kan gå över till centrum, tyvärr så tror jag inte att de har gjort det nu för isen är nog för dålig för det. De har ju haft det nästan lika varmt som vi men jag tror i alla fall att de har snö och det är ju huvudsaken så att vi får en vit jul 🙂 Någon snö har vi inte här, det har snöat två gånger men så fort den har lagt sig och det har blivit fint så har det blivit varmt igen, börjat blåsa och regna. Jag är så less på allt regn och all blåst!

Julafton har vi också bokat julbord på hotell Lappland men vi får väl se hur det blir med den saken nu i tanke på de strängare restriktionerna. När jag bokade så sa de att de hade både en plan B, C, D och E så vi får väl höra vad de har hittat på. Ska ringa dem när vi kommit till Lycksele på tisdag.

Nu vill jag önska Er alla som orkar läsa om våra äventyr en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År (om vi inte hörs innan dess). Jag hoppas att ni alla får en så bra och fin jul som möjligt och att ni är rädda om er och varandra så att ni håller er friska och inte drar på er denna hemska Covid 19.

Stor KRAM från mig och på återhörande.