Kvalitetsliv

Påskfirande

Det blev en annorlunda påsk i år. Vi brukar ju normala år åka upp till fjälls under påsk och njuta av fjäll, skoterfärder, fiske och massor med frisk luft. I år så har vi fått massor med frisk luft men ingen snö, inga fjäll men kanske det som är mest ledsamt, inga barn och barnbarn 🙁 Trots det så har vi haft en ganska bra helg.

Vi har fått grannar på campingen, en Bürstner Lyseo som också ska bo här permanent, så vi gjorde ett knytkalas på påskaftonen i Gula Villan och hade det hur mysigt som helst. Massor med god mat, både traditionell svensk påskmat och massor med god thailändsk mat. Som vanligt blir det alldeles för mycket mat så vi lär väl få äta resterna hela nästa vecka också 🙂

Långfredagen och påskafton hade vi jättefint väder, varmt och soligt, riktigt underbart vårväder. Tyvärr så gick det över och påskdagen vräkte regnet ner. Försökte ta en bild på hur vattnet forsade nerför framrutan men det lyckades inte riktigt, om ni tittar noga längst upp till höger så kan ni ana syndafloden. Regnet övergick i blåsväder och idag (annandagen) så är det snöstorm. Det är tur att vi har det varmt och skönt i Humlan. Men… jag börjar mer och mer förstå de som flyr vintern. Ju äldre man blir, ju mindre tycker man om kylan. Det ska bli skönt när vi äntligen kan göra som vi vill, om två år… 🙁 🙂