Tänk att vi har fått uppleva en underbart vacker vårvinterdag med snö! Trodde att vi bara skulle få ha blåst och regn hela den här vintern. Men förra veckan fick vi faktiskt lite snö, ja det kom nog inte mer än en decimeter men eftersom vi inte är bortskämda med den varan så är vi tacksamma för allt 🙂 I lördags var det en så där fantastisk dag som vårvintern kan erbjuda, strålande sol och gnistrande vit snö och helt vindstilla.

Tyvärr så gick det över ganska fort för natten mot söndag så började det blåsa och regna igen, det övergick med andra ord till det normala.

Jag har ju tidigare skrivit om att våra limpet fästen till presenningen gått av och i veckan så tog jag mig i kragen och mailade ner till Campingvaruhuset.se där jag beställde dem och berättade om vad som hänt och skickade även foton. Blev glatt överraskad när de genast var villig att ersätta mig för de som gått sönder, antingen med pengar eller nya fästen. Mycket bra service må jag säga!

Deppig katt

Den här veckan har börjat lite annorlunda för oss. Jag har för första gången varit helt själv här i Humlan, nja jag har ju förståss Skorven men Kurt-Åke är inte hemma så jag har ingen som sköter markservicen med matlagning, vattenhämtning och toatömning. Han är på rymmen några dagar och har lämnat mig och Skorven ensamma. Man märker verkligen hur vana vi är att alltid ha varandra för usch vad tomt det är utan honom. Skorven springer runt och söker honom och sedan sätter han sig ner och ser anklagande på mig som att det är mitt fel att husse är borta. Det ska bli skönt när han kommer hem igen.