Kvalitetsliv

31 december 2019

Årets sista dag…

Nu är vi tillbaka i Örnsköldsvik igen efter en underbar julhelg i Vilhelminafjällen med barn och barnbarn. Tyvärr så blev helgen kortare än vi tänkt eftersom vårt minsta barnbarn var förkyld och jag har förmågan att suga åt mig alla barnbarnsbasilusker. Med andra ord, jag blev förkyld. Men det var inte det som gjorde att vi ”rymde” från fjället utan det var när min dotter meddelade att hon nog hade fått magsjuka. Där går gränsen för vad man utsätter sig för så då packade vi snabbt ihop och åkte ner till Lövliden och Kolgårdens camping.

Det gjorde nu inte så mycket för jag var verkligen inte pigg och vi älskar Kolgården. Där blev vi kvar i fyra dagar, dels för att jag skulle bli frisk och för att vi trivs där. Vädret var helt underbart med 20 minus och klart, precis som en vinter ska vara.

Humlan på Kolgården
Trött vintersol
Solnedgång över Volgsjön och Blaikfjället

En fantastisk camping på en underbar plats med väldigt trevliga ägare (som jag naturligtvis känner eftersom jag är gammal Vilhelminabo.) Partisk? ja såklart, men det gör inget för det är verkligen en mycket fin camping med väldigt trevliga ägare :).

Nu står vi på Ö-viks ställplats vid hamnen och här ska vi invänta det nya året.

Årets sista dag… tänk så mycket som har hänt för oss det här året. Omvälvande är väl det ord som passar bäst in. Vi började året med att starta vår rensning inför husförsäljning och flytt. Tack vare min intelligenta man så startade vi redan i februari, har vi inte gjort det så skulle vi nog inte vara klara än. Sedan så var det jakten på en ny husbil/bostad samt någonstans att ha den uppställd permanent på. Styling av hus, visningar… ja allt som har med husförsäljning att göra. Slutstädning och överlämning av hus. Inköp av ny husbil samt iordningsställande av vår nya boplats. Det har varit ett enormt jobb med allt, men som vi känner nu så har det varit värt allt slit. Vi trivs med vårt sätt att leva och vi njuter av varje dag vi får möta, tillsammans och med det boende vi gemensamt har skapat.

Ikväll ser vi med tacksamhet tillbaka på det arbete vi har lagt ner under 2019 för att få det liv vi har drömt om och med tillförsikt på den framtid vi kommer att få när vi nu lever vår dröm.

Med dessa ord vill vi önska alla som följer oss på vår resa ett gott slut på det som återstår av 2019 och ett helt fantastiskt 2020.

Gott Nytt År!
från Örnsköldsviks hamn