Kvalitetsliv

Tredje advent

Julbak
STORT kök

Tänk att det har gått en hel vecka igen, tiden går verkligen fasligt fort. I helgen har det stått BAK på min agenda så jag har varit i servicehusets kök hela lördagen och halva söndagen. Trots att jag har haft tre hus under mitt liv så har jag aldrig haft ett så här stort kök med massor med avställningsytor. Helt underbart!

Snön kom natten mot måndag och det var så fint, vi hade 6-7 grader kallt och allt var helt perfekt… till natten mot tisdagen. Då började det storma med stort S och blev varmt så att snöandet gick över i regn. All vår fina snö är nu borta och det har regnat hela helgen så gården består nu av is. Tur att det finns Icebugs. Vår förankring av presenningen fungerade perfekt så den här stormen behövde vi inte vara uppe på natten och jaga den. 🙂

Den här veckan ska vi förbereda för vår avfärd mot fjälltrakterna där vi ska fira jul. Jag arbetar förvisso hela veckan men sedan är jag långledig , jätteskönt. Vår plan är att åka iväg på söndag och börja tuffa norrut för att dan före dan landa i Gaskelite (1,5 mil nedanför Saxnäs) där två av våra barn har stugor. Jag ser verkligen fram mot att få en riktig vinter med snö och kyla.