Kvalitetsliv

Första Advent

Vackra isskulpturer på framrutan
Adventsfint

Nu är snart den första söndagen i Advent till ända och vi har pyntat både inne i Humlan och ute i tältet.

Julfint i tältet
Snöflinga

Tänk vad lite ljus gör mycket. Ja, ja, jag vet att det är för tidigt att plocka fram tomtarna men jag kunde inte låta bli för det blev så mysigt i vårt ”extra vardagsrum”. Vi satt till och med där ute och drack varm glögg, och den behövdes vara varm för det var inte varmt ute.

Glöggmys i soffan
Solnedgång kl 14:16

Vi har haft strålande sol i helgen och 7-8 grader kallt så det skulle ha varit helt underbart om det inte blåste så förtvivlat mycket. Tältet och den extra presenning som vi lagt på tälttaket för snöns skull har i alla fall blivit testat ordentlig och har fått godkänt. Trots att det har skakat till i Humlan vid de värsta vindbyarna så har både tält och presenning inte blåst loss, och det är skönt att veta inför kommande stormar. Nu hoppas vi bara att den här kylan håller i sig så att vi får behålla snön som gör allt så ljust och fint. Tänk att det snart är jul.

Varma hälsningar från oss i norr